KunstWeekend BCD 14 en 15 oktober 2017

Ook ik doe dit jaar weer mee!
Mijn atelier is open van 11 tot 17 uur.

folder 2017 kunstweekend

Maria

Maria

Hierbij het persbericht van de BCD.

Beeldend Collectief viert jubileum met feestelijk Kunstweekend.

Het Beeldend Collectief Drenthe, een samenwerkingsverband van circa 25 professionele kunstenaars, bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit heugelijke feit met het publiek te delen organiseert het collectief op 14 en 15 oktober a.s. een feestelijk Kunstweekend. Op 15 locaties in de omgeving van Dwingeloo, de Wijk en Hoogeveen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van kunst in uiteenlopende stijlen en technieken.  Bezoekers zijn welkom van 11 tot 17 uur. Voor informatie over de deelnemende kunstenaars en de routekaart zie: www.beeldendcollectiefdrenthe.nl

In de gelederen van het Beeldend Collectief Drenthe (BCD) zijn vrijwel alle kunstdisciplines vertegenwoordigd. Tijdens het BCD-Kunstweekend kunnen de bezoekers dan ook genieten van beelden in o.a. brons, steen en keramiek,  grafiek, aquarellen,  schilderijen, mixed media, textielkunst, fotografie en sieraden. Het werk varieert van abstract tot figuratief en (zeer) realistisch.

Tientjes-kunst

Om het 10-jarig bestaan van het Beeldend Collectief Drenthe te vieren bieden de leden van het collectief het publiek niet alleen een hapje en een drankje, maar is er op verschillende locaties ook ‘Tientjes-kunst’ te koop: speciaal voor deze gelegenheid vervaardigde kleine kunstwerkjes voor de weggeefprijs van € 10,-. Op andere locaties kunt u grabbelen of worden kortingen gegeven van € 10,- oplopend tot 10% van de aankoopprijs van een kunstwerk. Voor bezoekers aan 5 of meer locaties ligt een setje gratis Kunst-kaarten klaar. Zo zijn er meer extra’s die deze jubileum-editie van het BCD-Kunstweekend een feestelijk tintje geven. U bent op 14 en 15 oktober a.s. dus van harte uitgenodigd!

 

 

This entry was posted in nieuwsberichten. Bookmark the permalink.